Testimonials

Restaurant Sense

21-11-2020

Onze samenwerking startte in 2016 op onze nieuwe locatie. Door de grootte van het pand en de diverse ruimtes wilden wij een vinger aan de pols hebben voor wat betreft de hygiëne en ongedierte bestrijding.

Naast de reguliere controles hebben wij ook een bewustwording training  georganiseerd met ons team. Dit was een bijzonder leuke dag met waardevolle uitkomsten.

GVPM is voor ons een betrouwbare partner die ondersteunend is om de hygiënenorm te kunnen handhaven. Naast controles geeft GVPM ook advies om op de langere termijn deze normering te kunnen borgen.

Werkboerderij Buitengewoon

7-11-2019

Hoi Simon,

Om vooral de overlast van muizen en vliegen beheersbaar te houden, is Simon van G.V.P.M. ruim 1 jaar geleden bij ons op de zorgboerderij gekomen. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig en positief. Hij luistert goed naar onze vragen, denkt mee en komt met goede adviezen en maatregelen.

Afspraken worden altijd nagekomen en we kunnen tussendoor altijd een vraag stellen als dat nodig is.
Het belangrijkste is natuurlijk dat de overlast op dit moment met gifvrije middelen onder controle is.

Vriendelijke groeten,
Team Werkboerderij Buitengewoon

De Bakkers Lamers

Oktober 2019

Wij van Bakkerij Lamers gevestigd in Oss en Heesch, zijn erg tevreden over Gifvrij Plaagdier Management Nederland (G.V.P.M.).

Eerder dit jaar heeft de heer Simon Vonk ons probleem geheel onder controle gekregen en nu houdt hij onze beide winkels en bakkerijen ongedierte vrij.

G.V.P.M. heeft vaak voor alle ongedierte bestrijding een passende oplossing. Het bedrijf werkt snel en netjes en komt altijd zijn afspraken na. Kortom een fijn bedrijf met prettige mensen.

Dus als u last heeft van ongedierte of dit zoals wij willen voorkomen kunt u gerust contact opnemen met Simon Vonk van G.V.P.M. (bellen of mailen) en zal hij zeker met een passende oplossing voor uw bedrijf komen.

Met vriendelijke groet,
Melvin Snellen, De Bakkers Lamers 

debakkerslamers.nl

Lokaal 1650

26 juni 2019

Gifvrijplaagdier.

professionaliteit, klantgericht, meedenkend, enthousiast.
Zomaar enkele steekwoorden die in me omhoog komen wanneer ik deze review aan het schijven ben.
Erg gepassioneerde ondernemer die linksom of rechtsom zijn doel zal bereiken om zijn klanten te helpen met problemen.
Pakt niet alleen het probleem aan, maar zoek naar structurele oplossingen.
Kortom een erg fijne partij om mee samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Rob Sleutjes

Makro Nieuwegein

5 juni 2019

GVPM,

Een klein bedrijf met groot resultaat. Vorig jaar zijn wij gestart met GVPM na positieve reacties vanuit een collega vestiging in den Bosch. Mooie verhalen met een verbluffend resultaat. Simon heeft een presentatie gegeven aan het management team en plan van aanpak samen met het team samengesteld. Resultaat was zeer snel zichtbaar en is geborgd. De kracht van GVPM is dat iedereen wordt betrokken in het proces en wordt hierdoor het doel snel bereikt en geborgd. De communicatie is zeer prettig en snel. Korte lijntjes en snel handelen zijn opvallende positieve punten.

Simon dank voor alle kennis die je ons het overgedragen en het fantastische resultaat.

Met vriendelijke groet / Best regards,

Erwin van der Vlist

Meccano Expo Rosmalen

Rosmalen, 9 april 2019.

Mijn naam is Lambert van der Veeken en ik ben eigenaar van een Meccano Museum. Eén van mijn taken hierbij is zorgen dat ongedierte buiten de deur blijft. Dat is dan best een bezigheid als je meer te doen hebt. Onverwachts ben ik in contact gekomen met Simon die ook de ongedierte bestrijding bij mijn overburen Cello beheerd. Gelijk al bij het eerste contact merkte ik dat we iets gemeen hadden. Dat bleek later wat natuurlijks te zijn. De manier van werken en het diervriendelijke systeem sprak mij erg aan. Daarbij opgeteld de garantie van goede werking (op basis van gemaakte afspraken natuurlijk) waren voor mij genoeg redenen om hiermee in zee te gaan. Nu ongeveer 3 jaar later kan ik met zekerheid stellen dat er niets op de markt is wat beter werkt zowel voor mens als dier dan de systemen van Simon. Het allerbelangrijkste is wel dat je er voor open moet staan.

We hebben nu twee keer per jaar contact en de meeste tijd daarvan is bijpraten met een kopje koffie. Voor de rest kost het mij bijna geen extra tijd en ik blijf ongedierte vrij.

Lambert van der Veeken
Meccano Expo Rosmalen

Shell tankstation

Shell Vijfmeilaan te Leiden  

Haan Neherkade te Den Haag

Leiden, 14 november 2016

Hallo Simon,

Bij de Shell aan de Vijfmeilaan in Leiden hadden we erg veel overlast van muizen. ’s-avonds hoorden medewerkers de muizen over het plafond lopen.

Andere ongediertebestrijders konden de overlast niet onder controle krijgen. Via, via zijn we in contact gekomen met Simon Vonk van Gifvrij Plaagdier Management Nederland (GVPM).

In nauwe samenwerking met GVPM zijn wij een traject aangegaan van 13 weken. Dit traject resulteerde er in dat wij zonder gif inmiddels van de muizenoverlast af zijn, door onder andere het bewust worden van het belang van de algehele hygiëne in het bedrijf. 

Bij het Haan station Neherkade in Den Haag hadden we eveneens veel overlast van muizen. Ook hier kregen de ongediertebestrijders de overlast niet onder controle.

Gifvrij Plaagdier Management heet zijn werkwijze. Ook hier heeft Simon de overlast van muizen voor ons opgelost.

Ik kan Simon van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Rob Groos,

Regio manager tankstations.

De Haan Minerale Oliën B.V.

Multi Energy B.V.

Padrino's Restaurant

Padrino's 

's Hertogenbosch, 11 maart 2017

 

Beste (toekomstige) partner van Gifvrij Plaagdier Management Nederland,

Met deze persoonlijke brief wil ik Simon Vonk van Gifvrij Plaagdier Management Nederland aanbevelen voor zowel ongedierte en hygiëne service. Communicatief zeer sterk en werkt altijd met plezier. Kortom, Simon levert uitmuntend werk bij Restaurant Padrino's te 's-Hertogenbosch.

Met vriendelijke groet,
Mark Coret

Makro Den Bosch

Den Bosch, 18 december 2018

Een aantal jaar geleden ben ik gestart samen met Simon Vonk van GVPM om ons ongedierte probleem aan te pakken. Het zeer uitgebreide en professionele traject heeft er toe geleid dat we nu inmiddels 2 jaar verder volledig ongedierte vrij zijn.
Alle medewerkers zijn er zich van bewust dat samenwerken een pre is. Zo is alles geborgd.
We hebben totaal geen overlast meer van ongedierte. Daarbij heeft Simon ook het vliegentraject beheersbaar gemaakt. Het totale proces ongedierte, vliegen, schoonmaak heeft er toe geleid dat wij nu meer omzet draaien.
Onze winkel is mede dankzij Simon weer schoon en daar zijn we trots op.

Simon levert echt maatwerk. Klasse.

Theo van Spreuwel
Interne Dienst / LIS / Preventiemedewerker Makro Den Bosch

Allerlei-Visserij

Beste Simon,

Als ondernemer vind ik het bijzonder belangrijk dat de hygiëne in ons bedrijf op een hoog niveau is en blijft.

De overlast van ongedierte beheersbaar houden zonder het gebruik van gif spreekt mij erg aan. De methodiek heet Gifvrij Plaagdier Management.

In trainingen, bedrijf-hygiëne-checks en quick-scans opent hij de ogen voor zaken waar je bedrijfsblind voor bent geworden.  Middels bewustwording, communicatie, samenwerking en verbetering van de structuur brengt hij je bedrijf op een hoger niveau.

Behoudens een schoner bedrijf zorgt hij er voor dat de overlast van ongedierte beheersbaar wordt en blijft. In  de breedte maakt hij je bedrijf sterker. Bij  Allerlei-Visserij  maken we dankbaar gebruik van zijn nieuwe en succesvolle werkwijze.

Ik beveel  Simon Vonk aan bij al mijn collega’s.

Helga Gerritzen
Allerlei-Visserij

Korte Putstraat in Den Bosch

allerlei-visserij.nl

 

Veldhuizen banket

Simon en Wijnand,

In augustus 2016 hebben wij Muijs Banket overgenomen. Na een grootse verbouwing (van december tot en met april) kregen wij veel last van ongedierte.

Omdat de toenmalige ongedierte bestrijder de overlast niet onder controle kreeg, hebben we daarna meerdere bedrijven binnen gehaald om dit probleem op te lossen. Deze kregen het probleem echter ook niet onder controle. Uiteindelijk kregen wij van onze adviseur, Tony van Echten, een tip om het Duitse bedrijf Emflex in te schakelen.

Wijnand Rijsdam van Emflex heeft toen in ons bedrijf alle roldeuren voorzien van een magneetafsluiting. Dit om te voorkomen dat er geen ongedierte meer naar binnen kon komen.

Nu deed zich echter het volgende probleem voor. Het ongedierte kon dus niet meer naar binnen, maar binnen zaten er dus al aardig wat.

Via Wijnand Rijsdam is Simon Vonk van Gifvrij Plaagdier Management Nederland (GVPM) ingeschakeld om de problemen binnen te verhelpen. Simon heeft in een zeer korte tijd het hele ongedierte probleem verholpen.

Wij zijn nu ruim een half jaar verder en bovengenoemde problemen zijn nu gelukkig verleden tijd. Dankzij Emflex en Gif Vrij Plaagdier Management Nederland.

Tevens heeft Simon ons ook geholpen om een cultuurtraject in gang te zetten. Aangezien de meeste mensen al jaren binnen dit bedrijf werken, waren ze vastgeroest in een oud systeem.

Door met Simon in gesprek te gaan heeft hij ons gedurende het hele traject zeer goed begeleid, door trainingsavonden en gesprekken te voeren met alle medewerkers binnen ons bedrijf. Dit heeft geresulteerd in een prettige werksfeer en samenwerking en een nieuwe dynamiek binnen ons bedrijf.

Door bovenstaande ontwikkelingen zijn wij in staat een certificering voor ons bedrijf te krijgen.

Klaas & Esther Veldhuizen

Cello zorg

In een woning waar mensen met een verstandelijke beperking wonen, hadden wij ieder jaar vreselijke overlast van vliegen vanwege een nertsenfarm aan de overkant van de straat.

Wij hebben de ondersteuning en expertise van Simon, GVPM, ingeroepen en hij is direct aan de slag gegaan.

Sindsdien komt hij netjes volgens afspraak in de woning om te kijken hoe het gaat, i-traps controleert, fly zone traps bijvult en waar dat nodig is zaken aan te passen.

Het prettige aan Simon is dat hij accuraat handelt, open is in zijn communicatie en onze problemen heeft opgelost.

Groeten,
Janneke de Laat

cello-zorg.nl

 

Pierson College

“Verdelging van voor de gezondheid gevaarlijke dieren”

Een school moet een veilige en gezonde plek zijn.

 Toen dan ook bij een recente verbouwing enkele muizenfamilies van slag raakten, en nieuwe woonruimte zochten, hebben we de hulp ingeroepen van Gifvrij Plaagdier Management Nederland. Simon Vonk heeft ons bijgestaan in onze aanpak van de muizenoverlast. 

Door betere wering, vangen en verdrijven is ons schoolgebouw bevrijd van overlast gevend ongedierte. Gifvrij en volgens een gedegen plan is Simon te werk gegaan. Regelmatige checks in de toekomst en blijvend toepassen van verdrijvende maatregelen moeten ons gebouw ongediertevrij houden. 

De aanpak van Gifvrij Plaagdier Management Nederland is effectief gebleken.

Pierson College

pierson.nl

Hof van Hintham (VIVENT)

 

Donderdag, 12 januari 2017 - Hof van Hintham (VIVENT)

In het najaar van 2016 kregen we onverwacht bezoek van muizen. De ongediertebestrijder kreeg de overlast met gif niet onder controle . We zijn gestart met het Gifvrij Plaagdier Management (GVPM) traject van Simon Vonk. Binnen twee weken was de overlast beheersbaar en nu na ruim twee maanden is er geen overlast meer.

Advisering samenwerking, wering, verjaagsystemen en vangmiddelen is de methode waar Gifvrij Plaagdier Management Nederland (GVPM) de problemen oplost. Het resultaat en de service zijn prima. Wij bevelen GVPM bij alle bedrijven aan.

Bert Vos
(huismeester Hof van Hintham)

BUURT DEN BOSCH

 

Als bedrijfsleider van BUURT, vind ik het bijzonder belangrijk dat de hygiëne en het schoonmaken zich op een hoog niveau bevinden en blijven.

Vóór de opening van ons bedrijf eind 2015 heeft Simon met het bouwbedrijf gaten en kieren in het pand dichtgemaakt en wering aangebracht om ongedierte te weren. 

Verder zijn er gifvrije verjaarsystemen en gifvrije vangsystemen geplaatst zodat wij bij de opening een ongedierte vrij pand hadden.

Middels trainingen maakt hij je bewust van het belang van hygiëne en het schoonmaken in je bedrijf. Structurele bedrijf en hygiëne checkes en quick-scans houden BUURT op niveau.

Bij BUURT maken we dankbaar gebruik van deze methodiek en beveel ik je bedrijf, Gifvrij Plaagdier Management Nederland, bij mijn collega's aan.

 

Jop
(bedrijfsleider)

BUURT den Bosch

Café de Smidse

Ik kan GVPM aanbevelen bij alle collega's. De overlast van ongedierte is door een goede samenwerking en een degelijke plan van GVPM onder controle. Ook heeft dit geleid tot meer kennis en een betere controle binnen ons bedrijf.

Het directe contact en flexibiliteit van dhr. Vonk wordt als zeer prettig ervaren. Het  heeft zeker geleid tot een betere en hygiënischere werkomgeving.

Met vriendelijke groet,

Loek de Graauw
Café de Smidse te 's-Hertogenbosch

cafedesmidse.nl

Makro Den Bosch

 

Den Bosch, 14 december 2016.

Een bedrijf moet een veilige en gezonde werkplek zijn.

De Em-flexproducten, een tochtafdichting systeem, helpt ons hierbij.

Deze innovatieve afdichtingen zijn een echte oplossing teen tocht en ongewenste stof in het logistieke proces.

Het bevordert de veiligheid, verbetert de hygiëne nis energiebesparend. Als laatste houden Em-flex afdichtingen ongewenst ongedierte buiten.

In december 2015 geplaatst door Gifvrij Plaagdier Management Nederland in samenwerking met Em-flex bij ons filiaal van Makro in Den Bosch.

Simon en Wijnand, ik ben na één jaar ervaring meer dan tevreden over deze duurzame oplossing.

Ik beveel jullie aan bij alle bedrijven die met hygiëne, energiebesparing en het beheersbaar houden van ongedierte te maken hebben.

Theo van Spreuwel,
Interne Dienst
Makro Den Bosch

NUL 73

Beste Simon,                                                                                                              8 augustus 2015

De methodiek Gifvrij Plaagdier Management werkt bijzonder effectief bij Nul 73.

Hygiëne is voor mij steeds belangrijker geworden. De samenwerking tussen Simon Vonk en NUL 73 is bijzonder te noemen. Sinds wij met Gifvrij Plaagdier Management Nederland in zee zijn gegaan hebben wij steeds meer gasten mogen begroeten.

Deze werkwijze heeft ons de ogen doen openen en mede door de geplande en niet geplande controles blijft het niveau bij NUL 73 op alle terreinen hoog.

Edo van der Kruijs (NUL 73)

nul73lunchendiner.nl

Eetcafé De Druif Den Bosch

Na deze zomer hadden we contact met Simon Vonk. In een bewustwordingsproces voor zowel mij als  eigenaresse en het personeel  richt hij de neuzen bij de Druif in de zelfde richting om de hygiëne op een hoger niveau te brengen.

In zijn werkwijze werkt hij met weringadviezen en neemt hij weringmaatregelen in combinatie met de nieuwste vangmiddelen en verjaagsystemen voor muizen en (fruit)vliegen. Passie en enthousiasme gekoppeld aan een professionele visie en werkwijze plus maatwerk zorgen voor bijzondere resultaten van deze kanjer. Voor de start waren deze resultaten door ons niet voor mogelijk gehouden.

De  werkwijze van Gifvrij Plaagdier Management  heet  “ het totaalconcept ”.  Hij werkt zonder gif maar lost de problemen met zijn werkwijze veel beter op.

De hygiëne is op een hoger niveau gekomen, enthousiast personeel , iedereen werkt beter samen,  de overlast van ongedierte is beheersbaar geworden en wij hebben gif dus echt niet meer nodig. Als eigenaren zijn we op alle vlakken veel scherper geworden en door de resultaten word je van zelf mee gezogen in deze positieve flow.

Toppie

Simon: ik beveel je aan bij mijn collega’s in de Bossche binnenstad.

Jeanette en medewerkers
Eetcafé De Druif Den Bosch

 

Thermaflex Isolatie B.V.

10 januari 2014 

Beste Simon,

Eind 2013 heb jij bij Thermaflex Isolatie B.V. de eerste verjaagsystemen  geïnstalleerd. Dit jaar heb jij ons in de kantoorruimtes wederom units geïnstalleerd. Wij hebben in deze ruimtes geheel geen overlast van muizen meer.

Dit jaar heb je in de bedrijfshallen bij Thermaflex meerdere gifvrije EKO 1000 vangsystemen geplaatst. Het grote voordeel is dat je de overlast van ongedierte beheersbaar hebt gemaakt zonder met gif te werken.

Wij zijn zeer tevreden over jouw manier van werken namelijk het beheersbaar maken maar ook houden van de overlast van ongedierte middels :

  1. het houden van structurele hygiëne-bedrijf- controles met professionele adviezen om de hygiëne op niveau te houden.
  2. werings-adviezen- en maatregelen met tips voor het personeel
  3. moderne nieuwe gifvrije methodes om overlast van ongedierte te voorkomen en te bestrijden
  4. directe en duidelijke communicatie

Met jouw nieuwe aanpak om overlast van ongedierte beheersbaar te maken en te houden lever je niet alleen maatwerk af maar zijn de resultaten van je werk  bij Thermaflex Isolatie B.V. In Waalwijk bijzonder goed te noemen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Ritman(teamleider technische dienst)

Arjan Spapens(vervangend teamleider technische dienst)

Thermaflex Isolatie B.V. te Waalwijk

 

Roels Eten & Drinken Den Bosch

Na een moeizame start zijn we samen tot een prima eindresultaat gekomen. In een training richt Simon de neuzen in de zelfde richting om de hygiëne op een hoger niveau te brengen en te houden.

Het resultaat is bijzonder te noemen. Samen met François van Mierlo werkt hij met weringadviezen en weringmaatregelen in combinatie met de nieuwste verjaagsystemen en vangmiddelen tegen ongedierte.

Passie, enthousiasme, professionaliteit en maatwerk zijn de woorden om deze krachtpatsers het beste te omschrijven. Deze werkwijze noemt Simon : het totaalconcept: een methode om overlast van ongedierte beheersbaar te maken maar ook te houden.

De hygiëne is bij ons op een hoger niveau gekomen, het personeel is in een positieve spiraal meegezogen en de onderlinge samenwerking is verbeterd.

Nogmaals bedankt voor de professionele inzet en het harde werken. Iedereen bij Roels is meer dan tevreden.

Frits en Sander
Roels Eten & Drinken Den Bosch
29-01-15

roels.nu

Bon Fromage

Beste Simon,

In het najaar 2014 heb je bij mij in mijn kaaswinkel verjaagsystemen geplaatst. De voordelen zijn dat er geen giftige stoffen gebruikt worden en dat alles op een milieuvriendelijke manier gebeurd. Het belangrijkste is dat je met jouw unit de overlast van muizen oplost.

Ik ben zeer tevreden over het product en de service.

Met vriendelijke groet
Ton Bens
Bon Fromage

bonfromage.nl

 

Nul73

Geacht Gifvrij Plaagdier Management team,

Begin dit jaar hadden wij ons eerste contact. Afgelopen zomer zijn wij in NUL 73 gestart met jouw nieuwe aanpak om de hygiëne bij mijn restaurant  op een hoger niveau te brengen en te houden.

Tegelijkertijd breng je de mogelijke overlast van ongedierte, die immers in de binnenstad altijd aanwezig is, op een prima niveau en maak je mijn personeel enthousiast door jouw manier van werken.  Het past in mijn idee van verdere professionalisering waarbinnen de algehele hygiëne een prominente plaats inneemt.

Een totaalconcept (zoals jij dit noemt) van structurele controles met advisering om het restaurant op meerdere vlakken op een hoger niveau te brengen en te houden. Hygiëne -adviezen, wering-maatregelen, nieuwe gifvrije oplossingen bij eventuele overlast van ongedierte en, zeker niet onbelangrijk, het is een prima samenwerking.

Het werken met gif is niet meer nodig want jij lost de problemen met jouw aanpak veel beter op.

Bij de start, een presentatie aan mijn personeel, was super. De uiteindelijke resultaten zijn bijzonder goed: een verbetering van de hygiëne, enthousiast personeel, de mogelijke overlast van ongedierte kan van meet af aan worden beheerst en gif als bestrijdingsmiddel is in mijn restaurant geen optie (meer).

Iedereen bij NUL 73 is bijzonder tevreden over de wijze waarop Simon bij ons werkt.

Een  tevreden eigenaar van lunch- and dinercafé NUL 73 in ’s-Hertogenbosch (tegenover de St. Jan)

Edo van der Kruijs

Nul73

nul73lunchendiner.nl

La Boulangerie Goossens

10 juli 2014

Gifvrij Plaagdier Management Nederland,

Met nieuwe methodieken brengt hij de hygiëne op een hoger niveau en komt hij met nieuwe oplossingen voor de ongediertepreventie- en ongediertebestrijding zonder het gebruik van gif. Deze preventieve oplossingen en het werken zonder gif in een bakkerij spreekt ons erg aan. Hierdoor zijn we begin 2014 met Simon Vonk in zee gegaan.

Gifvrij Plaagdier Management(G.V.P.M.) heet het totaalconcept tegen overlast van ongedierte. De hygiëne is op een nog hoger niveau gekomen en het niveau blijft hoog middels structurele controles. Een prima samenwerking met professionele adviezen.

Wij zijn tevreden over de resultaten en de service van Pest Free.

La Boulangerie Goossens Vught.
Arthur en Jeroen

laboulangerie.nl

 

Makro Den Bosch

Den Bosch, 22 oktober 2015

Beste Simon,

Simon Vonk van Gifvrij Plaagdier Management Nederland is zeven maanden geleden bij ons gestart om ons probleem met ongedierte beheersbaar te maken. 

Makro Den Bosch had overlast van ongedierte die snel moest worden opgelost. Simon heeft vervolgens het project opgestart “ de Schone Makro” waarin hij iedereen heeft benaderd middels een workshop en uitgelegd hoe belangrijk hygiëne is binnen ons bedrijf. Het hele project heeft Simon deze kar getrokken waarin hij het schoonmaken belangrijk heeft gemaakt. Daarnaast heeft hij ook het gifvrij vangen van ongedierte geïntroduceerd. Deze methode werkt perfect binnen ons bedrijf. Simon stond dag en nacht voor Makro klaar om het gewenste resultaat te krijgen. Nu zeven maanden later staat Makro op het gewenste nulpunt. We hebben een schone Makro en het ongedierte is beheersbaar.

Tot slot kan ik Simon Vonk van Gifvrij Plaagdier Management Nederland aanbevelen aan vele bedrijven, restaurants etc. die met hygiëne te maken hebben. Dankzij hem hebben wij weer een schone en werkbare Makro.

Met vriendelijke groet,

Theo van Spreuwel, 

Facilitair medewerker Makro Den Bosch