Medewerkers en bedrijven die voor GVPM werken

John Claassen | Piet Meeuwsen | Sander Boone

Sinds 2021 werkt John Claassen van C.P.C. uit Veldhoven structureel enkele dagen per week vóór G.V.P.M.

Ook Piet Meeuwsen en Sander Boone van Zuid West Prevent uit Krabbendijke (Provincie Zeeland) werken sinds 2021 structureel vóór G.V.P.M.

Daan Paisley, 21 jaar

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik in 2019 van start gegaan bij G.V.P.M. Eerst als een oriënterende stage, maar inmiddels als vaste medewerker houd ik mij met name bezig met de inspecties. Inmiddels ben ik volledig gecertificeerd en ben ik afgelopen maand geslaagd voor de cursus Beheersing en Bescherming van Bijen, Hommels en Wespen.

Het is interessant en leuk om te zien hoe je zonder gif het probleem van mensen kan oplossen.” Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn worden duurzame en functionele oplossingen geboden om overlast van ongedierte beheersbaar te maken en te houden.

Charl Dijkhoff, 49 jaar

Als zzp’er werk ik al 5 jaar voor GVPM. Ik houd mij bezig met het monteren van Emflex afdichtingen op binnen en buiten deuren, overhead deuren en laad-docks. Daarnaast plaats ik klant specifieke afdichtingen en wering oplossingen, fly zone traps en i-traps(vliegen lampen). 

In 2021 ga ik een stap verder door enkele dagdelen per week in loondienst vóór G.V.P.M. te werken.

Om mijn productkennis verder te vergroten ga ik specifieke opleidingen en trainingen volgen op het gebied van ongedierte beheersing.